Johan Jansen, keurslager

Heerlijk om op tafel erbij te zetten , je kan de broden op zichzelf eten, zo lekker en gevuld zijn ze. Als smeersel kunt u denken aan tapenade, echte roomboter en/of kruidenboter.

 Prijs per brood €5,95 per stuk

CHORIZOBROOD

Spaans witbrood deeg met een vulling van chorizo, pijnboompitten, cashewnoten en gesnipperde groene peper. Het brood is gedecoreerd met gegrilde uien en kruiden.

EEKHOORNTJESBROOD

Een volkoren brood gevuld met eekhoorntjesbrood, zongedroogde tomaatjes, knoflookolijven en pijnboompitten. Het brood wordt afgebakken met roggebloem en Gruyère.

OLIJF-MOZZARELLA BROOD

Turks witbrood deeg met een vulling van knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Het deeg wordt voor het bakken dicht gevouwen en dan bestrooid met roggebloem en kruiden.

ANSJOVISBROOD

Bruin en wit brood deeg worden in elkaar opgerold met daartussen een vulling van kaastomaat tapenade en pijnboompitten. Vlak voor het bakken wordt het brood opgemaakt met verse tomaatjes, ansjovisfilets en kappertjes.

FRANS NOTENBROOD

Een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten, zoals macademia’s, pistache -en pecannoten en verse rozemarijn. Als verrassing komt u zo af en toe wat bananenchips tegen.

PESTO ARTISJOK BROOD

Bruin en wit brood in elkaar opgerold met een vulling van verse groene pesto, het brood wordt afgewerkt met artisjokharten, maanzaad en grof zeezout.

PESTO GORGONZOLA BROOD

Italiaans witbrood deeg met daarin meegebakken verse groene pesto, gorgonzola-dolce en vleestomaten.

GRUYERE-UIBROOD

Zwitsers brooddeeg waarin roggebloem is verwerkt waardoor het een hele aparte bite heeft. Het brood wordt voor het bakken bestrooit met witte uien en Zwitserse Gruyère kaas en pijnboompitten.

KASTANJEBROOD

Biologisch volkoren deeg gevuld met groene pesto, gruyère en comté kaas met daarover kastanjechampignons en eekhoorntjesbrood.

GEITENKAAS

Biologisch brood: witte bloem met geraspte courgettes, verse tijm én uitgebakken spek. Deze drie ingrediënten zijn nog niet genoeg: de geitenkaas tussen de twee laagjes gevouwen deeg is echt onontbeerlijk om dit biologische broodje tot een ware belevenis te laten zijn.

VIJGEN GORGONZOLA TAARTJE

Van ouderen gaat het hart sneller kloppen bij het ingrediënt vijgen. In het volkorendeeg zijn immers vijgen én dadels verwerkt. Net als een lasagne is tussen twee lagen deeg dolce, gongozolakaas te proeven. En dat maakt dit taartje ook weer zalig voor de jongere genieters.

Luscious loaf

Luscious loaf, bijzonder brood, klik op bovenstaande afbeelding voor alle info over de verschillende culinaire broden, te verkrijgen in onze winkel!

Johan Jansen, keurslager

Nieuwstraat 47
5421KN Gemert
0492389896

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten